Писъмце от Никола (Yale)

Здравей 🙂

Какво става при тебе? Поздравления за статията в горичката :Р

При мене всичко е наред. Имахме мидтърмс, което беше малко вълнуващо но мина добре. Сега тъкмо спрях да се занимавам с домашната по рисуване, че ми се придряма от рисуване на патки, кълвачи и други летящи такива. Имаме да пишем и research paper по английски за етиката на клонирането и така нататък. Професора ни сваля кожите от четене и писане. Всичко става толкова бързо човек…вечер уча до 2-3 часа, след това си лягам и си мисля, че ще стана към 7, ама ставам в 9, мия се, отивам да ям, уж набързо, ама все се засичам с някой и си лафим до 10 и 30, когато обикновено ми са първите лекции. След това в 11 и 30 пак отивам да ям, обикновено се засичам с още хора и така свършвам с яденето към 12 и 10-20. После или си довършвам домашната по рисувне на бегом, или чета по английски за каквото ще ни е дискусията на семинара. Той свършва в 4 и обикновено веднага след него ходя на фитнес, и ям в 5.След това от 6 до 7 се готвя за лабораторията по логика, или ако нямам такава пиша някакъв пейпър или задачи до към 8-9. Тогава обикновено има нещо интересно, което става наоколо – я концерт, я театрално представление, я някоя дискусия с професори или изложба, или едни приятели с които се мотая тука ме викат да играем някоя игра или да лафим. И така до 12 някъде. Тогава обикновено се сещам че е добре да погледна нещо за следващия ден и така отпирам до 2-3 часа и си лягам, мислейки си че ще стана към 7… А то спането не е завършек на деня, а просто по-дълга дрямка.

Малко ми е странно, защото Додо и Лъчо все разправят по колко много учат, а на мене ми се събират средно по 5 часа на ден без лекциите. Както и да е 🙂

Сега ще си лягам, но другата седмица ще ти пиша по-подробно за наблюденията ми за начина на учене, защо логиката е толкова готина и за последната среща с съветника.

Айе!
Чао!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: